Hänger med Ben och Jerry

Jag och Michaela har legat i min säng och kollat på film precis hela dagen. Det är typ en blandning av skönt och jävligt tråkigt haha. Vi tog oss iallafall i kragen för drygt en timme sedan och drog ut en sväng, och det blev en tripp till ica för att köpa lite glass som är bra för våra halsar! Michaela sover hos mig inatt igen och imorgon skiljs vi i stan då jag ska träffa en väldigt saknad vän.
 
Jag lägger upp en bild på glassen ändå, trots att jag tvekade länge eftersom att jag inte vill att detta ska bli en matblogg så som min förra blogg hela tiden hade en tendens att bli haha... 
GOTT!
 

Marshmallows

Michaela ringde mig igår kl halv 1 på natten och bad om att få komma över. Självklart, eller hur?! Så jag fick klä på mig och ta mopeden in och hämta henne. Det är hon som har smittat mig med halsfluss, så båda är lite sjuka idag. Därför står en varm kopp Oboy med marshmallows på menyn!
 
Vi får se vad vi hittar på idag, men nu ska vi sätta på en film!

Longchamp Le Pliage

Hur snygga är inte dessa väskor? http://www.longchampstockholm.com har typ alltid rea på just dessa väskor, men anledningen till att jag tipsar om de nu är för att jag precis beställt den svarta. Jag har redan den beiga, alltså den i nedre hörnet. Tycker de är superfina och praktiska men ett minus är att det inte finns några innerfickor eller fack. Det är bara en stor ficka liksom, och det är inget problem för mig för jag har typ bara saker som jag hittar lätt. Men kanske för er som har mycket tofsar eller hårspännen i väskan, är det inte så kul att allt ligger på botten...
 
IALLAFALL de kostar nu typ 442kr och ursprungspriset är upp mot 900kr så det här tycker jag är väääärt. Sen finns det typ massor med andra färger också, och typ blommiga och annat fint, men på lite dyrare väskor så köper jag alltid säkra färger, haha astråkig...
 

Börjar ladda

Hela sängen är nu prydd med saker jag ska ha med mig! Eftersom att jag är sjuk nu med halsfluss och feber bara tre dagar innan vi ska åka (!!!) så känner jag mest att jag vill packa en del redan nu, så att jag kanske hinner träffa någon vän också innan jag åker eftersom jag har behövt avboka ett par dejter nu när jag är sjuk.
 
Har förresten köpt alla solskyddsfaktorer helt själv, och de kostar över 100kr st. Känns SJUKT tungt, och det värsta var att pappa utbrast "men oj, hade du sagt något innan hade ju jag betalat!", men han ville inte ge mig pengar i efterhand haha.. Jaja det är bra att jag är förberedd iallafall, har alltså två solskyddsfaktor 50, en 30 och två 15. OM jag lyckas bränna mig nu blir jag galen!

Blogga på nytt

Hej allesammans, 
jag bestämde mig igår för att börja blogga igen. Det är något jag verkligen saknar och jag tycker att det är superkul att läsa andras bloggar osv, så jag försöker igen helt enkelt!
 
Vet inte riktigt hur jag ska börja, skulle vilja sammanfatta lite kort vad jag gjort under sommarlovet hittills, men det är egentligen ingenting särskilt. Jag har varit i Slovakien och hälsat på släktingar, jag har varit mycket med vänner och lärt känna en massa nya sköna människor. Har även jobbat litegrann och avnjutit ett flertal fester.
 
På fredag åker jag tillsammans med Michaela ner till vårt (min familjs) hus i Spanien. Har inte varit där tidigare så är sjukt taggad, vi kommer få sååå kul!
 
Förlåt för min tillfälliga header, den ska vi inte ens tala om.

RSS 2.0